Indlæser Begivenheder
4. dec

Foredrag: BRYD IGENNEM

  • Date: 4. dec

  • Sted/lokale: Remisen

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: Gratis, men tilmelding påkrævet

Få en vinders kropssprog og øg din personlige effektivitet

Deltag i Virksoms konference for iværksættere og selvstændige:

BRYD IGENNEM
Få en vinders kropssprog og øg din personlige effektivitet

PROGRAM:
Start: Kl. 15.30
Slut: Kl. 18.45 – herefter uformel networking til kl. 19.30
Registrering: Fra kl. 15.00

Mere info og tilmeldingvirksom.dk/brydigennem

Er du tankelæser eller kunne du tænke dig at blive det? Ville det ikke være dejligt at vide, hvad din kunde stod og tænkte til jeres næste møde?
Til Virksoms konference med Jesper Bergstrøm lærer du ikke at blive tankelæser, men du lærer til gengæld, hvordan du med det blotte øje får evnen til at afkode dine kunders kropssprog.
Hele 93% af al kommunikation er nonverbal! Det er tankevækkende og måske derfor værd at bruge lidt tid at blive lidt klogere på.

Vær derfor med, når Virksom holder konference.

Oplev Jesper Bergstrøm, ekspert i kropssprog. Jesper er uddannet i USA af de kropssprogseksperter, der bl.a. træner FBI og CIA. Jesper underviser selv til daglig politi, forsikringsfolk, advokater og mange andre i     at kunne aflæse menneskers troværdighed.
Glæd dig til et spændende foredrag med god energi, hvor du får en masse værktøjer til, hvordan du efterlader et troværdigt førstehåndsindtryk, og hvordan du opbygger tillid mellem dig selv og andre med henblik på at skabe stærke relationer.
Du lærer at udnytte dine bedste egenskaber på et splitsekund. Denne viden kan du bruge i både dit private liv og i dit arbejdsliv.

Mød Jon Kjær Nilsen
Jon er effektiviseringsekspert. Han har i de sidste 15 år undervist og holdt foredrag om forandringslyst, arbejdsglæde og succes i ind- og udland. Han er desuden forfatter til 3 bøger og udgiver 2 podcasts.
I sit foredrag om at øge din personlige effektivitet peger Jon på de mekanismer i både natur og kultur, som gør os til vanedyr, hjemme og på jobbet, og han kommer med praktiske redskaber til din hverdag.
Vaner er en naturlig del af tilværelsen – uden vaner og rutiner skulle vi dagligt genopfinde os selv.
Nøglen til en effektiv hverdag og et godt samarbejde med andre er derfor, at vi formår at opbygge positive vaner.
Lær af inspirerende og sjove eksempler fra arbejdspladser såvel som forskning, og hør Jons egne erfaringer med at udfordre vaner og bygge egne rammer for en effektiv hverdag.

Efter du har hørt Jons foredrag er du blevet klogere på, hvordan du kan blive mere effektiv og derved få mere succes i din hverdag, både med dine opgaver og i din kommunikation og samarbejde med andre.

Virksom byder på lidt godt til ganen i pausen og uformelt netværk med ligesindede samt Virksoms rådgivere og samarbejdspartnere.

Tilmeld dig på tilmeld.dk