Indlæser Begivenheder
2. maj - 28. maj

Udstilling: Talentlinjen på Billed- og Medieskolen

  • Start: 2. maj

  • End: 28. maj

  • Sted/lokale: Produktionsgangen

  • Nærmeste indgang: 3H

  • Pris: Gratis adgang

  • Åbningstider: Mandag - søndag kl. 08.00 - 22.00

Talentlinjen på Billed- og Medieskolen viser værker på Godsbanens Produktionsgang
Eleverne viser de ting de har arbejdet med i den sidste periode op til sommerferien, nemlig grafik og tryk. Samtidig udvælger de selv mellem de arbejder de har lavet igennem årets forløb også til fremvisning på Godsbanens Produktionsgang.
De har arbejdet med både; Tegning, maleri, skulptur, små bogudgivelser lavet stedspecifik udstilling på Dokk1 og lavet udstilling på AROS, der tog udgangspunkt i udstillingen Cool, calm and collected og sidst men ikke mindst forårsudstillingen på Billed- og Medieskolen der i år havde tematikken TEGN. Således viser denne udstilling et bredt udsnit af hvad eleverne arbejder med på talentlinjen.

Måske kan denne udstilling give dig mod på at søge ind på Talentlinjen! 

Den Billedkunstneriske Talentlinje
Den Billedkunstneriske Talentlinje er for dig mellem 16 og 22 år, der har en særlig interesse for kunst og erfaring med at udtrykke dig kunstnerisk. Du præsenteres for en række kunstneriske udtryksformer: tegning, maleri, skulptur, performance, video, foto, grafik mm., og får indblik i sammenhængen mellem kunst, historie og formidling.
På forløbet vil dine egne udtryk blive opdyrket og udfordret gennem individuel vejledning og præsentation af kunstens mange udtryk. Vi arbejder både med færdigheder og evnen til at formulere sig præcist visuelt. Talentlinjen har faste undervisere samt gæsteundervisere.

Talentlinjen er tre-årig med evaluering efter hvert år. Vi samarbejder med ARoS, så du er i nærkontakt med kunsten samt med Dokk1 og de øvrige BGK’er i Danmark via et årlig talenttræf. Eleverne introduceres desuden til de kreative videregående uddannelser.

For at blive optaget på Talentlinjen skal du tilmelde dig en optagelsespræsentation hos os.
Der udleveres årsplan til første undervisningsgang og der er mødepligt på Talentlinjen!