Indlæser Begivenheder
13. mar 20:00 - 22:00

Foredrag: Altid Fremad!

  • Date: 13. mar

  • Time: 20:00 - 22:00

  • Sted/lokale: Remisen

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: 169,-

  • Varighed: Ca. 1 time og 45 minutter + tid til spørgsmål

Magnus Hanssons foredrag Altid Fremad! er en inspirerende og levende fortælling.

Efter fire udsendelser til Afghanistan, med flere traumatiske nærdødsoplevelser til følge, gennemlever Magnus en dyster periode, mens han stadig passer sit arbejde i korpset.
Magnus betaler en høj pris i form af en PTSD-diagnose, inden han får bremset nedturen og indleder jagten på et nyt mål: Kærlighed, harmoni og fred fra sine indre dæmoner. Altid Fremad! er en barsk historie fortalt med ar på sjælen. En jægersoldat kan også knækkes. Men en jægersoldat kan også bygge sig selv op på ny!
Foredraget er helt nyt og har premiere i februar 2018.
Til den tid er Magnus samtidigt aktuel i anden sæson af TV2’s programserie, Korpset – gjort af det rette stof.

Ord der inspirerer!
Der findes ingen øvre grænse for, hvad vi som mennesker kan opnå, når vi indser at vi selv indeholder de ressourcer og løsningsmuligheder der skal til for at overkomme enhver kamp.
Med dette udgangspunkt inviterer og inspirerer Magnus Hansson sit publikum til at opnå, bevare eller genfinde motivationen til at udforske deres fulde potentiale. Magnus taler levende og hudløst ærligt om de erfaringer og oplevelser han gjorde sig i karrieren som jægersoldat og om den efterfølgende PTSD-diagnose der vendte op og ned på alt.
Magnus er den første jægersoldat der offentligt fortæller om sin PTSD-diagnose. Derfor er der med garanti ikke hørt et foredrag som dette før. Foredraget er til for dem som er nysgerrige på at se en anden side af Jægerkorpset, dem som har erfaring med PTSD eller ønsker at vide mere og dem som vil have indsigt i, hvad et menneske rent faktisk kan overkomme af modgang i livet.
Gå ikke glip af et foredrag der vil overraske, bevæge og inspirere. Foredragene varierer i tid, men der er altid mulighed for efterfølgende spørgsmål og billeder.
Der vil desuden være mulighed for at købe og få signeret Magnus’ selvbiografi Altid fremad – en jægersoldats kamp.

Om Magnus Hansson
Tidl. jægersoldat og foredragsholder. Fra 2009 gjorde han tjeneste som operativ Jægersoldat, hvor han deltog i adskillige udsendelser til Afghanistan. I 2016 måtte han forlade jægerkorpset, efter at være blevet diagnosticeret med posttraumatisk stress. Magnus gør nu en aktiv indsats for at fortælle offentligheden om PTSD. Han medvirkede som instruktør i TV 2’s programserie Korpset – gjort af det rette stof sæson 1 (2017) og sæson 2 (2018).