Indlæser Begivenheder
30. nov 20:00 - 23:30

Aksglæde + Cousin + Pontipå Radar

  • Date: 30. nov

  • Time: 20:00 - 23:30

  • Sted/lokale: Radar

  • Nærmeste indgang: 3B

  • Pris: 145,- kr.

  • Døre åbner: Kl. 20.00

  • Koncert starter: Kl. 21.00

AKSGLÆDE

I april drog Aksglæde ud på en anmelderrost danmarksturné i landets fire største byer. I Aarhus på Atlas resulterede det blandt andet i en 5-stjernet anmeldelse fra GAFFAs udsendte, som beskrev det således:

”Jacob Aksglæde hopper rundt på scenen med stort overskud, mens musikerne hver for sig er særdeles velspillende, og de hurtige popnumre giver god plads til både guitarsoloer og jazzede blæsersektioner, der virkelig fungerer godt.”

Og selvom det langt fra var den første række af koncerter fra Aksglædes hånd, betød hans første Danmarksturné alligevel meget for ham:

”Det var mildest talt en kæmpe oplevelse at være på Danmarksturné for første gang. Der er noget helt specielt ved at besøge de danske byer og lære et nyt publikum at kende hver aften. Især fordi vores publikum altid er så glade og dansable og utroligt gode til at synge med. Den varme velkomst, som vi fik i alle byerne, betyder også, at jeg og mit band glæder os endnu mere til at tage på en ny tur rundt i landet og endda besøge hele ti byer. Det bliver en fest!”

Ny EP med på tour

Aksglæde kommer heller ikke tomhændet på besøg i byerne, da han allerede i slutningen af denne sommer udgiver en ny EP med fire numre. Du kan dog tage forskud på EP’en og lytte til den første single ”Næste Sommer”, der allerede figurerer som et sommerhit i radioen – især på Danmarks største radiokanal P4, hvor sangen er sat i tung rotation.

Aksglæde er også kendt for sange som ”Lille Taarbæktøs” og ”Fantomfølelser”, der sidste år var en af de mest spillede på P6 BEAT.

COUSIN

Cousin er en 4-mands popgruppe. Målet er, at gøre boksen man kalder popmusik en lille smule større. Efter to års arbejde er projektet nu endelig søsat.
Projektets debut, ‘These Walls’, blev kaldt “imponerende” af musikmagasinet SOUND OF AARHUS, og den opfølgende single ‘Me & Sane’ blev beskrevet som en “brilliant pop-single” af Bands of Tomorrow.

PONTI

Med sine dansksprogede tekster og farverige melodier imponerede Ponti Karrierekanonen så meget, at han kom helt til finalen i 2017. Ponti har bevist sit værd som en stærk sangskriver inden for den danske sangskrivertradition med sine særegne mørke tekster. Med et stærkt liveband i ryggen har Ponti ligeledes leveret nogle imponerende koncerter på Spot Festival, Smukfest og som support for Sonja Hald.

Videoarkiv