Vild med ORD

Vild med ORD er foreningen, der står bag Aarhus Litteraturfestival og andre litterære arrangementer året rundt

Vild med ORD – Aarhus Litteraturfestival er en årlig, forfriskende litteraturindsprøjtning i det aarhusianske kulturliv. Festivalen som tidligere holdte til i Ridehuset, foregår nu i det nye bibliotek og kulturhus Dokk1 ved havnefronten. Formålet med Vild med ORD er at komme tæt på forfattere og litteraturen gennem blandt andet interviews, debat, samtale, workshops, musik og bogmesse. Vild med ORD indbyder alle ordentusiaster og litteraturglade mennesker til oplevelser, der både udfordrer og inspirerer. Vi vil gerne skabe et intimt rum mellem forfatter og publikum med plads til både overraskelser og møder med mere kendte forfattere.

Vild med ORD er en non-profit forening, der drives af en projektledelse, bestyrelsen og en masse frivillige. De frivillige er et vigtigt fundament for Vild med ORD, hvad enten de bidrager til planlægningen og afviklingen af festivalen, eller som medlemmer af foreningen. Vild med ORD søger løbende flere frivillige og medlemmer – og det er ganske uforpligtende og gratis at være medlem.

I 2017 løber Vild med ORD af stablen den 18-21. maj på Dokk1 med temaet På Kanten. Temaet spiller op til livet på kanten – på randen af eksistens, i kanten af samfundet, på kant med loven eller tæt på at være længst fremme i front. Temaet sætter derfor også ord som demokrati, inklusion, mangfoldighed og tolerance i spil. I litteraturen byder mange forfattere ind med noveller, lyrik og romaner, som har budskaber fra kanten. Nogle forfattere skriver bøger, som går lige til kanten – eller måske endda ud over. Hvad kan man egentlig tillade sig at skrive om og hvordan? Er der emner, man helt skal holde sig fra? På kanten forholder sig til normaliteten eller mangel på samme og den måde, som litteraturen behandler begge dele.

Læs mere på vildmedord.dk

Videoarkiv