ThaliasTjenere

Moving Theatre

Theatret Thalias Tjenere er et turnerende ensemble med base i Århus. Teatrets udtryk er visuelt og fysisk, og kompagniet har siden 1996 arbejdet intensivt med masker som stilistisk udgangspunkt. Teatrets arbejde har vakt international interesse og bragt teatret til steder som USA, Island, Sverige, Norge og Japan. Målet er at skabe morsomme og eftertænksomme forestillinger med mange lag, for publikum i alle aldre. Publikum præsenteres for en spændende historie, et godt grin…og noget at strække sig efter.

Theatret Thalias Tjeneres arbejde bygger på troen på, at fremtidens teater er det teater, som formår at gå helt andre veje end dem, som betrædes af andre medier. Teaterets berettigelse ligger i det, som film, fjernsyn, bøger, og radio ikke kan give os: det er Live. Her og nu. den umiddelbare sammensværgelse, der kan opstå mellem publikum og spiller. Teatret skal leve på og fremelske denne alliance, og benytte redskaber, der dyrker den. Masken er et sådant redskab. Den er den teatralske impuls legemeliggjort. Den er levende, engagerende, og reflektiv. Den kan kun eksistere i kontakten med publikum. Den opfordrer til humor, det umiddelbare og det gribende i nuet.

Vi har brug for latter og refleksion – for et teater, der inspirerer til glæde og til eftertanke. Et teater der giver livsmod, og som tør vove det ene øje i tydningen af livet nu og i fremtiden. Underholdning – med holdning.

Billedarkiv

Videoarkiv