Fine SpindKultur til børn

Danmarks web-magasin og kalender om kultur til børn

“En elefant kom marcherende hen ad edderkoppens fine spind – fandt at vejen var så interessant, at den byder op endnu en elefant”. Sådan synger man i børnesangen. Det er derfor vi har lavet Fine Spind. Vi vil gerne have at forældre finder interesse i alverdens kulturtilbud inden for mange genrer og byder deres børn op til en tur ud i kulturlivet.

Fine Spind er et nyt landsdækkende webmagasin om kultur til børn.

Du kan gå på opdagelse i artikler og fotoserier om børneteater, udstillinger, musik, børnebøger og meget andet kultur. Vi leverer kvalitetskulturjournalistik med artikler, interviews, portrætter og fotoreportager. Vores artikler fokuserer på kultur til børn og andre kulturtilbud, som børn i særdeleshed kan have glæde af.

Fine Spinds landsdækkende kalender giver dig mulighed for at søge efter kulturarrangementer og begivenheder til børn og familier.

Magasinet henvender sig til forældre, bedsteforældre, folk der arbejder med børn, og folk der arbejder med kultur.

Folkene bag

Fine Spind er grundlagt af Sixten Therkildsen og Marie Norman Nyeng, som sammen har to børn på 3,5 og 5,5 år.

Marie Norman Nyeng er uddannet Cand.mag. i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet og er fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har arbejdet med journalistik og formidling af kultur, holdt foredrag og undervist kunstnere i at skrive og markedsføre sig.

Sixten Therkildsen er uddannet billedkunstner fra det Jyske Kunstakademi. Ud over at arbejde i sin egen praksis som kunstner, programmerer og designer han diverse internet-sites.