Kulturmagasinet Fine SpindWebmagasin om kultur

Artikler og fotoserier om scenekunst, litteratur, musik, kunstudstillinger, film og meget andet kultur

Kulturmagasinet Fine Spind er et landsdækkende webmagasin om kultur. Vi udkommer dagligt med nye artikler og fotoserier om scenekunst, litteratur, musik, kunstudstillinger, film, kulturhistorie og meget andet kultur. Vi leverer kvalitetskulturjournalistik med artikler, interviews, portrætter og fotoreportager. Så læs bare alt hvad du kan på www.finespind.dk

Kulturmagasinet Fine Spind har tidligere været et magasin om kultur til børn, men nu skriver vi både om kultur til børn og kultur til voksne.

 

Folkene bag

Kulturmagasinet Fine Spind er grundlagt af Sixten Therkildsen og Marie Norman Nyeng. Vi har en lille redaktion på Godsbanen og 10 skribenter og anmeldere i Aarhus og København.

Marie Norman Nyeng er uddannet Cand.mag. i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet og er fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har arbejdet med journalistik og formidling af kultur, holdt foredrag og undervist kunstnere i at skrive og markedsføre sig.

Sixten Therkildsen er uddannet billedkunstner fra det Jyske Kunstakademi. Ud over at arbejde i sin egen praksis som kunstner, programmerer og designer han diverse internet-sites.