1:1 ProduktionWe make your art happen

English Summary

We make your art happen!
We work with a number of performance artists, composers, directors and theatre’s. We provide production management, administration, PR, and everything you need to focus on the artistic part of the production.

Vi brænder for udvikling af scenekunst i Danmark og producerer for professionelle scenekunstnere på Godsbanen, i Aarhus og i resten af landet, så de kan få kunstnerisk arbejdsro.

Vi producerer din kunst, så du kan få kunstnerisk arbejdsro!

Vi er eksperter i produktionsledelse og administration på alt fra små intime forestillinger til store musicals, turnéer, koncerter og kunstinstallationer. Siden åbningen af Godsbanen har vi haft mange premierer, udstillinger, prøveperioder, teaterlaboratorier, premierefester, koncerter og utallige danske og internationale gæster i gæsteboligerne for forskellige scenekunstnere. Det betyder at vi kender Godsbanen som vores egen bukselomme og arbejder godt sammen med Godsbanens egne folk.

De sidste år har vi arbejdet med landsdækkende turné til teaterforeningerne, haft en forestilling på turné i Grønland for Teater freezeProductions i samarbejde med Grønlands Nationalteater, arrangeret koncert med AUT – Aarhus Unge Tonekunstner i Aarhus Lufthavn, arbejdet for Secret Hotel med sensoriske vandringsforestillinger med børn og unge i Gellerup og på Mols, og lavet DUST – an eating opera for komponist Line Tjørnhøj i samarbejde med Royal Botanical Garden i Jordan, samt flere små og store kunstneriske projekter i Aarhus.

Vi har kontor på Brobjergskolen, som er en del af Godsbanen, men ligger på den anden side af Scandinavian Center. Her sidder vi sammen med andre kulturaktører tæt op af prøvelokaler og Performing Arts Platform og er naboer til Bora Bora, hvor vores samarbejdspartnere i danseverdenen ofte har premiere.

Spørg os, så holder vi et møde og sammen finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

Hvis du bare har lyst til at følge os og de projekter vi arbejder på, så følg os på facebook. Vi poster de aktuelle projekter der, mens vores hjemmeside har lidt flere referencer.